Puhujat ja esiintyjät


Kiertoliike-taiteilijat


 

 

Moderaattorit


Maire Karuvuori

Maire Karuvuori on performanssitaiteilija, tuottaja ja kirjoittaja ulkosaaristosta. Hän työskentelee itsenäisesti sekä osana Horonkäristys-duoa. 31. tammikuuta 2019 saakka hän toimii esitystaiteen läänintaiteilijana Satakunnassa. Karuvuoren ihanteita ovat rohkeus, viisaus ja valistuneisuus, tasa-arvo, totuus ja rakkaus.

”Maailma on kohtaus. Taide yleensä ja performanssi etenkin tarjoavat monenlaisia edellytyksiä kohtaamisille. Vuorovaikutus yleisön kanssa on paitsi välttämätön ja hedelmällinen, myös kammottava elementti. Sosiaalisten tilanteiden hallitsemattomuus ja kaoottisuus tekevät sen, ettei voi koskaan täysin varautua siihen, mitä saa. Ja se juuri esityksissä on hienointa!”

Karuvuori toimi myös 2017 ja 2018 Kiertoliikeen moderaattorina.

Maire Karuvuori

Hanna-Reetta Schreck

Hanna-Reetta Schreck on helsinkiläinen taide- ja kulttuurihistorioitsija, tutkija, tietokirjailija, opettaja sekä kulttuurihallinnon ja -politiikan asiantuntija.

Schreck julkaisi syyskuussa 2017 laajasti huomiota ja kiitosta keränneen elämäkerran suomalaisesta kuvataiteilija Ellen Thesleffistä (Teos). Samalla hän on viime vuodet työskennellyt asiantuntijana Suomen Teatterit ry:ssä sekä taidehistorian tuntiopettajana Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa ja Helsingin avoimessa yliopistossa. Rikkaan työhistoriansa ansiosta hänellä on kokemusta sekä vakituisista työsuhteista kulttuurihallinnossa että määräaikaisista töistä ja apurahatutkijan arjesta.

Schreck toimi yhdessä Maire Karuvuoren kanssa myös vuoden 2017 ja 2018 Kiertoliikkeen moderaattorina.

Hanna-Reetta Schreck

Kuva: Heini Lehväslaiho

Pin It on Pinterest

Share This