Ilmoittautuminen on auki 4.5.2018 asti ja tapahtuu alla olevien ilmoittautumislomakkeiden kautta.

9.–22.4.2018 liput early bird -hintaan 25 euroa / kaksi päivää.
23.4.–4.5.2018 normaalihintaiset liput 30 euroa / kaksi päivää.

Tanssin ammattiin opiskeleville ryhmäalennus 10 euroa/hlö (ryhmän koko väh. 5 opiskelijaa).

Yksittäiset osallistujat ja ryhmät ilmoittautuvat eri lomakkeilla, jotka löytyvät alta.

Ilmoittautumislomake: yksittäiset henkilöt

Ilmoittautumislomake: ryhmien yhteyshenkilö

Ilmoittautumislomake: opiskelija- ja muut ryhmät

HUOM! Ryhmän vastuuhenkilö täyttää ensin lomakkeen: ”Ilmoittautumislomake: ryhmien yhteyshenkilö” ja sen jälkeen VASTUUHENKILÖ TÄYTTÄÄ jokaisesta osallistujasta erikseen ”Ilmoittautumislomake: opiskelija- ja muut ryhmät”.

Ilmoittautumistiedoista saat kopion lomakkeessa annettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et saa lomaketta tai sinulle / ryhmän jäsenelle tulee muutos jo ilmoittamiisi tietoihin, ole yhteydessä: minna.aurivuo@sisasuomentanssi.fi tai 050 352 8138.

TANSSIVIRTAA TAMPEREELLA -LIPUT

Tapahtuma järjestetään Tanssivirtaa Tampereella -festivaalin yhteydessä. Kiertoliikkeen aikana festivaalilla järjestettävien esitysten liput Kiertoliike-osallistujille hintaan 8 euroa. Edullinen festaripassi (6 esitystä ti-su) early bird -hintaan 29.4.2018 saakka 30 euroa. Lippuvaraukset liput@tanssivirtaa.net tai puh. 050 556 6025. Mainitse varauksen yhteydessä: Kiertoliike. Kiertoliike-osallistujien passi- ja lippuvaraukset tulee tehdä 16.5.2018 mennessä!

RUOKAILUT

Seminaaripäivien aikana tarjolla on kahvia, teetä ja hedelmiä.

Torstaina aamupala ja lounas sisältyvät seminaarin osallistumismaksuun. Kaupungin vastaanotolla on myös pientä suolaista syötävää tarjolla. Torstai-illan @Klubi pääsymaksuun, 5€, sisältyy iltaruoka: Basmatiriisiä, linssicurrya, vihersalaattia, melonia, marinoituja kasviksia, seitan-pastasalaattia, leipää

HUOM! @Klubi on Kiertoliike-klubina klo 20.30-22 välisen ajan. Tapahtuma on yksityistilaisuus ja liput tulee ostaa etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä. Ovella ei ole lipunmyyntiä ko. tilaisuuteen.

Perjantaina ruokailut ovat omakustanteisia.

Lauantain Ekstraplus -ohjelmassa maittava ”Liikelaiturin kimara” -brunssi.

 

Pin It on Pinterest

Share This